Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka měsíce: Sada bílých vín oceněných v soutěži Prague Wine Trophy 2022

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka měsíce: Sada bílých vín oceněných v soutěži Prague Wine Trophy 2022
2. 6. 2022   

Vážení přátelé pěkných vín,

Přeji Vám krásný den, sluníčko a pokud možno pohodu! Věřím, že k Vaší pohodě mohou přispět i vína z našeho výběru měsíce :-) Současné období je, ... řekněme ‚všelijaké‘ a tak jsem vytáhl z klobouku ‚těžký kalibr‘ – na začátku tohoto týdne byly vyhlášeny výsledky 1. kola soutěže Prague Wine Trophy, kde výrazného vysledku dosáhla naše bílá vína. Do určité míry tyto výsledky překvapily i mne – ani se mi nechtělo věřit, že máme v nabídce tolik pěkných bílých vín :-) V červnové sadě se můžete se těšit na šest z nich, po třech ze dvou italských vinařství – Goretti Vini z regionu Umbrie a Le Masciare z regionu Kampánie. Všechna vína získala ocenění Velké zlaté medaile za hodnocení nad 90 bodů a navíc ještě dvě vína získala titul Regionální šampión! Věřím, že naše oceněná vína pomohou zlepšit Vaši náladu :-)

Sadu bílých vín oceněných v soutěži PWT 2022 nabízíme za akční cenu 1,775 Kč včetně DPH, 325 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 2,100 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,675 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu. A pokud Vám některé víno z výběru zachutná a budete si jej chtít doplnit do domácí vinotéky, můžete si je v následujících třech měsících zakoupit systémem 5+1, Vy si objednáte 5 láhví za standardní cenu a my Vám přidáme šestou zdarma. Do objednávky připište poznámku „výběr měsíce“.

Ve výběru měsíce června se můžete těšit na tato vína:

Il Moggio 2019 (Umbria IGT Grechetto)‚ vinařství Goretti Vini, víno bylo porotou oceněno 94 body a získalo titul Regionální šampión (Nejlepší bílé jednoodrůdové víno z Itálie /mimo Piemont/ a Velkou zlatou medaili (tituly Prague Regional Champion a Prague Premium Gold).

Pinot Grigio 2021 (Umbria IGT), vinařství Goretti Vini, víno bylo porotou oceněno 90 body a získalo titul Regionální šampión (Nejlepší Pinot Grigio /= Nejlepší Rulandské šedé z Itálie :-)/) a Velkou zlatou medaili (tituly Prague Regional Champion a Prague Premium Gold).

Grechetto 2021 (Colli Perugini DOC)‚ vinařství Goretti Vini, víno bylo porotou oceněno 91 body a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

Falanghina 2021 (Irpinia DOC)‚ vinařství Le Masciare, víno bylo porotou oceněno 91 bodem a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

Fiano di Avelino DOCG 2021‚ vinařství Le Masciare, víno bylo porotou oceněno 91 bodem a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

Greco di Tufo DOCG 2021‚ vinařství Le Masciare, víno bylo porotou oceněno 91 bodem a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

 

Přeji Vám pevné zdraví a mnoho příjemných zážitků z pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. A všem zdraví a pohodu! :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne